If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Аз искам да попитам това във софия ли е . Че имам малко работа по колата а тук тоя дето ми я прави преди време само се чуди как да ми вземе повече пара :@ а като гледам тоя човек си го бива и искам да закарам колата при него
Аз искам да попитам това във софия ли е . Че имам малко работа по колата а тук тоя дето ми я прави преди време само се чуди как да ми вземе повече пара :@ а като гледам тоя човек си го бива и искам да закарам колата при него
Поредните благодарности към Румен, за добре свършената работа, макар и с леки проблеми, но не по негова вина ! С две думи : Ако имате проблем по колата, я закарайте при него и ще останете доволни от добре свършената работа и доброто обслужване.
Много съм доволен от работата на Румен.Закарах колата при него след като ми бяха сложили феродовия диск на съединителя на обратно в един квартален сервиз.Румен ми я оправи за нула време,при това на супер цена!Личи си , че си върши работата с желание и професионализъм.
Мдаа и аз бяха там. Много е жалко човек да отдели пари да си обслужи колата с хубави части, а разни бездарни майстори да я насерат, че и да не си понесат отговорността за това. ГОЛЯМО ЕВАЛА НА РУМЕН че успя бързо да локализира и отстрани проблема
Attached Files
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
И аз искам да изкажа своята благодарност към Румен! Вчера му звъннах по телефона и той беше така добър да ми отговори на няколко въпроса. Много ти благодаря, Румба!
Моята Алфа вече си има личен лекар. Казва се Румен Познавам го едва от ден. Освен, че си разбира от работата е и харизматична личност - от тези които ти печелят доверието за 30 секунди.
Още с първия контакт по телефона си личи, че е много точен. Веднага - "С какво мога да помогна?"
Имах много задачи по колата и я оставих с ясната нагласа че няма да я видя за поне 2 дни. А и пред мен имаше други 2 автомобила.
След няколко часа ми се обади, помислих си че има усложнения, а се оказа че колата е вече готова!
Хайде и аз да се изразя . Много коректен и добър човек работи с разбиране и прецизност, разбира проблема още по телефона !!! Много Здраве и Успехи му пожелавам !
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment